parallax background

IGSS

IGSS

Aplicatiile software din serverul central sunt dezvoltate in mediul IGSS – „Interactive Graphical SCADA System”, produs de catre compania Schneider Electric.

IGSS este un sistem SCADA orientat-obiect de inalt nivel tehnic utilizat pentru monitorizarea si controlul proceselor industriale. Cu peste 25 de ani de experienta in domeniu si o baza de clienti foarte importanta, IGSS este un sistem care si-a demonstrat fiabilitatea si inalta calitate in multe industrii din intreaga lume.

Arhitectura IGSS raspunde cerintelor legate de:

  • Scalabilitate: poate fi scalat de la 50 de obiecte pana la 400.000 obiecte, de la o singura statie de operator pana la 50 statii operator;
  • Configurare orientata-obiect;
  • Client-server: IGSS este o adevarata tehnologie client/server in scopul obtinerii celor mai buni indicatori de performanta si siguranta in exploatare;
  • Redundanta client si server: servere duale, etc.
  • Siguranta: operarea se face numai de catre utilizatori autorizati; exista multiple criterii de stabilire a utilizatorilor, grupurilor de utilizatori, precum si a drepturilor acestor utilizatori si grupuri de utilizatori. Aceste criterii multiple stau la baza definirii nivelelor de acces, care pot fi in numar mai mare decat trei nivele.